Ciutadans ha situat la seva paradeta informativa a la Rambla de Marina per intentar captar vots per a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya. Tot i que les enquestes no són gaire prometedores, els membres de la formació política afronten “aquest inici de campanya amb moltíssima il·lusió“, tal com ha afirmat Carmen Esteban, número 36 de la llista electoral de Ciutadans.

Membres de Ciutadans a la seva paradeta

La que va ser regidora del partit a l’Ajuntament de L’Hospitalet també ha comentat a la paradeta dels Encants de Bellvitge que “sempre el nostre partit ha combatut el nacionalisme, i en el context que s’han plantejat aquestes eleccions, creiem que som més útils que mai, a pesar que ens estan silenciant”.

Respecte al context, des de Ciutadans L’Hospitalet miren amb preocupació la possible tornada de Carles Puigdemont a Catalunya i les actuacions del PSC. Esteban explicava que “tenim un PSC tebi, que ja estem veient en aquesta campanya que xafardejarà”, fent referència al fet que el grup socialista i Junts “són socis de govern”.

De fet, a la paradeta no han faltat els pòsters amb els quals Ciutadans ha presentat la seva campanya on una imatge generada per intel·ligència artificial mostra a Pedro Sánchez i a Carles Puigdemont donant-se la mà amb el lema ‘Detenlos‘.

Cartell de la companya de Ciutadans per a les eleccions

La número 36 de la formació per a les eleccions parlamentàries demana que “els ciutadans que ja van confiar en nosaltres, continuïn confiant”.