El candidat a la Generalitat de Ciutadans, Carlos Carrizosa, ha aprofitat aquest diumenge per fer una visita a L’Hospitalet, on ha pogut passejar pel Mercadillo de los Pajaritos i on s’ha trobat amb alguns simpatitzants del partit que gaudien d’un matí solejat de compres. Carrizosa ha conversat amb diferents persones que estaven al mercat i també ha fet ús de l’ocasió per donar algunes declaracions.

El primer que ha reconegut el candidat ha estat que L’Hospitalet és una ciutat complicada electoralment perquè té una gran tradició de vot socialista. “És veritat que aquesta ciutat que té molt vot socialista. Aquesta ciutat sap molt bé què és el que vol en l’eix esquerra-dreta, però també en l’eix Catalunya i Espanya. L’Hospitalet està feta pels García, López, Suárez… Tota la gent que ells o les seves famílies van venir a treballar aquí”.

Carrizosa tampoc s’ha oblidat de demanar el vot a l’electorat, a qui considera que s’ha de mobilitzar i els quals han de votar des del cor. “A totes les persones, als que algun cop han pensat a votar al PP, als que han votat al socialisme i s’han sentit traïts, als abstencionistes; voteu amb el cor, voteu el que voleu de veritat, voteu el que us sembla que us representa; si ho feu, podrem batre totes les enquestes”.

Ciutadans compta actualment amb 6 diputats al Parlament de Catalunya i les enquestes són desfavorables de cara a les pròximes eleccions del 12 de maig, on els hi pronostiquen quedar-se sense representació parlamentària.