David Pérez (PSC): “Votar perquè no decideixin els altres”

El candidat número 9 del PSC per Barcelona, David Pérez, que ha votat a les 09:30 a l’Escola Milagros Consarnau, ha agraït a totes aquelles persones que fan possible la jornada electoral i s’ha adreçat als indecisos manifestant que “no pots deixar en mans dels altres la decisió sobre qui et governarà. Aquest és un motiu per anar a votar”.

David Pérez (PSC) ha votat a les 09:30 a l’Escola Milagros Consarnau. FOTO Gabriel Cazado

Núria Marín (PSC): “Votar per decidir en educació i sanitat”

L’alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, que ha votat al Casal d’Entitats de Colblanc- La Torrassa, ha encoratjat la ciutadania a votar tot esperant que sigui conscient que “en aquestes eleccions es decideix el nostre futur, tant pel que fa a la sanitat, de l’educació com la seguretat en els nostres barris”.

L’alcaldessa Núria Marín ha votat en el Casal d’Entitats de Collblanc-La Torrassa.

Anna Simó (ERC): “La gestió de rodalies es pot millorar”

La consellera d’Educació, Anna Simó, ha aprofitat les afectacions que hi ha hagut aquest matí a totes les línies de rodalies per convèncer a la ciutadania que la gestió del país es pot fer millor. I ha lamentat el fet que “malauradament hi hagi hospitalencs que no hagin pogut arribar a votar per aquest incident”.

La Consellera d’Educació (ERC), Anna Simó, ha votat a les 12:15 al Casal de Ca n’Arús.

Francisco González (VOX): “Una crida al 40% que cada any s’absté”

El candidat número 12 de VOX per Barcelona, Francisco González, celebra aquesta nova oportunitat “perquè els catalans recuperin tot allò que els separatistes i els socialistes han fet malbé”. A més, ha fet una crida al 40% de la població que acostuma a abstenir-se perquè “contribueixin a millorar el futur del país”.

Francisco González (VOX) ha votat al Casal de Santa Eulàlia.

Núria Lozano (Comuns): “El nostre resultat serà decisiu”

La candidata número 6 de Comuns-Sumar per Barcelona, Núria Lozano, espera que el resultat de les eleccions “permeti un govern d’esquerres que garanteixi polítiques d’habitatge, de salut, educació i transició ecològica”. Ha afegit a més, que el resultat de la formació “serà decisiu”.

La candidata número 6 de Comuns-Sumar, Núria Lozano, ha votat al Poliesportiu Gornal

Noemí de la Calle (C’s): “Decidir per nosaltres mateixos”

L’hospitalenca Noemí de la Calle, número 4 de Ciutadans per Barcelona, ha assegurat que el partit té una “molt bona sensació, ja que sabem que la gent està escollint la papereta de Ciutadans”. Sigui com sigui, animen a la participació per tal que “no ens hàgim de penedir dels resultats”.

Noemí de la Calle, candidata número 4 de C’s, ha votat a l’Escola La Carpa

Eliseu Esterlich (Junts): “Guanyarem les eleccions”

L’Eliseu Esterlich, candidat número 28 de Junts – Puigdemont x Catalunya, s’ha referit a l’incident d’avui a rodalies com a “un bon motiu per reflexionar sobre el nostre vot”. Ha animat a la participació per tal que el resultat reflecteixi la pluralitat del país i s’ha mostrat confiant en el fet que “guanyarem les eleccions”.

El candidat número 28 de Junts-Puigdemont, Eliseu Esterlich, ha votat a La Farga.

Sonia Esplugas (PP): “Decidim el futur pels pròxims anys”

La candidata número 16 del Partit Popular per Barcelona, Sonia Esplugas, veu les eleccions com “una oportunitat per decidir el futur de Catalunya i millorar l’educació, la sanitat, i aconseguir la baixada d’impostos per als pròxims quatre anys”.

Sonia Esplugas, número 16 del PP per Barcelona, ha votat al Casal de Santa Eulàlia.