A les portes de Can Trinxet ja es pot veure l’anunci. A la tarda-nit del 31 d’octubre, la por i el terror prenen aquesta antiga fàbrica tèxtil. Qui vulgui gaudir del túnel del terror que organitza la Comissió de Festes de Santa Eulàlia, pot apropar-se a Can Trinxet de dos quarts de set de la tarda fins a les onze de la nit. L’entrada costa 5 euros, i com en els darrers anys, l’emoció i les sorpreses estan assegurades.

“No podem avançar gaire cosa. Can Trinxet és una fàbrica abandonada que per la nit cobra vida” explica el president de la Comissió de Festes de Santa Eulàlia, Toni Martorell. “Cobren vida les històries de les antigues teixidores que treballaven aquí. Es converteix en un paradís oníric”. I avisa als visitants del túnel del terror de Can Trinxet: “a cada passa hi haurà una sorpresa”.

I perquè aquesta antiga fàbrica cobri vida hi participen actors i actrius del grup Ela-Ela Teatre i la colla de diables i tabalers de Skamot Diabòlik de Santa Eulàlia.

A l’entrada del túnel del terror a Can Trinxet es farà la castanyada solidària. Els que portin un aliment de primera necessitat que anirà a Creu Roja de L’Hospitalet, rebran a canvi una paperina de castanyes. Hi haurà tallers familiars durant tota la tarda per amenitzar la jornada. Serà de cinc de la tarda fins a les vuit de la nit.