La sisena edició del festival internacional d’art contemporani Kronos Art BCN aterra per primer cop a L’Hospitalet. Els dies 25 i 26 de novembre, Can Trinxet acull una reflexió sobre el temps i la realitat social i cultural actual a través d’obres de reconeguts artistes i diverses activitats paral·leles com documentals, conferències, tallers, música, activitats familiars i sessions de videoart.

Kronos Art entén l’art contemporani com una forma d’expressió artística que té com a objectiu transmetre reflexions sobre la realitat social i cultural de l’època en què es crea i la seva evolució fins a la societat actual. El festival es vertebra en una temàtica recurrent en el món de l’art: el temps. Però no es tracta d’una reflexió abstracta o teòrica sobre la temporalitat, sinó d’una exploració vivencial i emotiva, generant una connexió amb l’espectador de manera multidisciplinària. 

Tres àrees expositives

Dividit en tres àrees expositives, cadascuna representa una etapa important en l’evolució de l’art. La primera àrea, “Passat”, ens porta a explorar l’obra de grans artistes que han deixat una empremta duradora en el món de l’art urbà i el grafiti. 

La segona àrea, “Present”, ens mostra com els artistes responen als desafiaments i canvis en el nostre món actual mitjançant una àmplia gamma de tècniques i enfocaments creatius que abasten des del realisme fins a l’abstracció i l’experimentació. 

Pel que fa a l’àrea del “Futur”, ens trobem amb una mostra de noves generacions d’artistes que conviden a somiar i imaginar un futur en què l’art es converteix en un mitjà d’expressió lliure i accessible per a tothom. 

El festival és d’entrada lliure i es podrà visitar tant dissabte 25 com diumenge 26 de desembre, de 10 a 21 hores.