La Festa Major ha arribat de ple a Can Serra. El barri hospitalenc ha començat aquesta setmana la seva particular celebració estiuenca amb un cartell ben farcit d’activitats per a petits i grans. Ahir va ser el torn dels balls i la Cercavila. Música country, l’energia de la zumba i les clàssiques castanyoles han tingut el seu espai a l’escenari de la plaça de la Carpa.

La fusió d’havaneres i sevillanes que ha combinat el llegat andalús de moltes famílies i la cultura catalana ha fet les delícies del públic. Al vespre la Cercavila ha deixat bocabadats als veïns del barri amb el ritme dels gegants, els capgrossos i els tambors.

El president del Grup de Festes de Can Serra, Juan Carrillo, explica com viuen la festa des de dins: “És una meravella, aquí cada any ha estat una satisfacció perquè la gent queda contenta, hi ha molt ambient, s’ho passen molt bé i gaudeixen”, destaca.

Una Festa Major repleta d’activitats fins diumenge

Encara queda traca per estona: aquesta tarda a la plaça de la Carpa serà el torn dels Tallers infantils i a la nit serà el moment dels rockers clàssics amb dos concerts, el de Los Mejores i la banda Maymona. Demà el Mercat de Can Serra acollirà la tradicional Botifarrada popular.

La Trobada de puntaires obrirà la jornada de diumenge al matí, seguida de la tradicional Missa de Festa Major oficiada pel pare Enric Canet. Durant tot el dia hi haurà música i activitats pel barri, i a les 22h el showman i transformista Juan Reina tancarà la Festa Major.