Can Serra i Sector Sanfeliu deixen pas a un nou club, el Can Buxeres. La fusió ha arribat després d’uns anys de viure junts al mateix camp però separats.La UD Can Serra i el CF Sector Sanfeliu han decidit finalment tirar endavant amb la fusió que perseguien des de fa alguns anys i que per fi culminaran ara. El nou club que formaran es dirà Can Buxeres, la seva samarreta serà verda, i el segon equipament de color taronja. L’entrenador del primer equip, que militarà a la Segona Regional, serà José Mellado, i la nova junta estarà encapçalada pels dos anteriors presidents dels clubs formants, Antonio Rubio com a president, i Ricardo Reche com a vice-president. Els dos estaven d’acord en que era una fusió necessària i que malgrat haver trigat tant de temps, la recta final ha estat més senzilla del que podia semblar en un principi.

L’objectiu principal del nou club serà aplegar esforços i efectius per tal, sobre tot, de tirar endavant el futbol base i aconseguir millors categories. Pel que fa al primer equip, tot i no ser el punt on hi posen l’accent, també els agradaria pujar de categoria en el futur, tal i com explica el president del nou club, Antonio Rubio. tal i com explica el president del nou club, Antonio Rubio.

Can Serra i Sector Sanfeliu organitzaran aquests dies els seus tornejos de futbol base i, tot just després, desapareixeran per formar el nou Can Buxeres.