Can Serra surt al carrer durant quatre dies per celebrar la festa major del barri. La plaça de la Carpa i la plaça de la Moncloa seran els dos punts on es concentraran la majoria de les activitats culturals i festives. La plaça de la Moncloa, anomenada així pels veïns, ha adoptat aquest nom oficialment en la darrera comissió del Nomenclator.  

La festa major de Can Serra dona el seu tret de sortida dimecres, 7 de juny, a 20:30h amb la presentació del programa i el pregó a càrrec dels germans Raúl i Paco, del Bar Coto, veïns molt coneguts al barri. Dijous, dia 8, serà el torn de l’exhibició d’activitats de l’Associació de Jubilats i Pensionistes, amb zumba, balls amb línia o les sevillanes. La cercavila per tot el barri i les havaneres i el rom cremat tancaran la jornada.

Divendres, 9, cal destacar l’actuació a la plaça de la Carpa del grup tribut a Hombres G, a les 21:30h i el concert a les 23:00 d’Ismael González. Abans al mateix lloc, a les 17:00 de la tarda es podran gaudir dels tallers infantils, i mes tard a les 18:00, a la plaça de la Moncloa, hi haurà exhibició de karate i kick boxing.

Dissabte, 10 de juny, tindrà lloc un clàssic ja de les festes com és el Comerç al Carrer. També serà la jornada dels jocs infantils o la botifarrada popular. La plaça de la Carpa acollirà el Sopar de Germanor, a les 22:00 de la nit i a les 23h ball de festa major.

Juan Carrillo, president del Grup de Festes de Can Serra, ha explicat que “el sopar de germanor, és una de les activitats que més d’èxit te a la festa major del barri, a més enguany com a novetat abans del sopar hi haurà un concert una activitat que es feia abans i que tornem a recuperar”.

Diumenge, 11, l’avinguda de Can Serra davant de la plaça de la Carpa se celebrarà la missa de Festa Major amb el pare Enric Canet i cantada per la Hermandad Rociera Pastora Almonteña. Un altre esdeveniment clàssic com és el Potaje Rociero, serà a les 14h. A les 18:00 serà el torn de l’actuació dels grups folklòrics i a les 22h, fi de festa amb el cantant, Toni Torres.

Consulta el programa complet aquí.