La Hermandad Rociera Pastora Almonteña celebra el Nadal organitzant la 4a edició de la Zambombá. Una cantada de nadales flamenques en què han participat altres grups corals de Catalunya. La trobada ha tingut una finalitat benèfica. 

La Plaça de la Carpa, del barri de Can Serra, va acollir divendres la quarta edició de la Zambombá. Una cantada de nadales flamenques que organitza la Hermandad Rociera Pastora Almonteña per compartir i difondre l’esperit nadalenc tot recordant la cultura andalusa.

En la trobada van participar altres Hermandades convidades procedents de Sant Adrià, Santa Coloma de Gramanet, Terrassa i Rubí.

Durant la cantada, els organitzadors van promoure també la recollida d’aliments per a les persones més vulnerables. Mentre que l’Associació de Veïns de Can Serra va oferir una xocolatada calenta per a tothom.

La Coral de l’Hermandad també es va desplaçar fins al carrer de Granollers per continuar cantant nadales davant d’un pessebre que han muntat els mateixos veïns. Segons expliquen els assistents, la iniciativa va començar de manera improvisada i a poc a poc els veïns l’han anat continuant tot afegint figuretes pròpies per contribuir a la tradició.