Per setzè any consecutiu, l’Associació de Veïns de Collblanc-la Torrassa ha engegat una campanya per aconseguir que cap nen del barri es quedi sense una joguina. Es beneficiaran d’aquesta campanya 200 infants.

Nens de famílies derivades directament de serveis socials que travessen un moment econòmic molt complicat. Aquests són els infants que el dia 6 de gener rebran la seva joguina com la resta de nens. Sense la campanya de l’AAVV de Collblanc la Torrassa no seria possible.

Son setze anys consecutius que l’entitat veïnal posa en marxa aquesta campanya de recollida de joguines. La presidenta de l’Associació, Anna Maria González, ha dit que “sempre ha existit aquesta problemàtica. El que passa és que en els darrers anys s’ha anat incrementant el nombre de famílies en situació d’exclusió”.

González ha afegit que ”nosaltres intentem que aquests nens no pateixin l’exclusió el dia que arriben al col•legi després de els vacances nadalenques. El barri és molt solidari i la gent sap que l’associació de veïns fa aquest treball i no es distreu cap ni una de joguina.

Es demanen joguines noves o bé en molt bon estat i que es puguin arranjar. Amb totes elles es faran uns lots de regals que contenen també un joc pedagògic i llibres.

Anna Maria González ha parlat de “reconeixement i mútua confiança. Els veïns ens coneixen i comencem a sentir-nos Reis Mags. És molt bonic ja que tenim veïns que són molt fidels a la nostra campanya”.

L’entrega de regals la farà el Rei Gaspar en una gran festa que tindrà lloc el dia 5 de gener al local de l’associació. L’Associació de Veïns de Collblanc-la Torrassa es troba des de fa uns mesos en un local al carrer Besa.