El Centre d’Estudis de L’Hospitalet ha iniciat una campanya de micromecenatge a la plataforma Mecenix per tal de trobar finançament per al Quaderns d’Estudi 27. És la segona vegada que aquesta entitat escull aquesta fórmula per dur a terme els seus projectes.

 

Tot i que l’edició del Quaderns d’Estudi 27 està garantida, el que busca el Centre d’Estudis de L’Hospitalet amb aquesta campanya de micromecenatge és poder superar la tirada de 300 exemplars. Per a aconseguir-ho necessiten uns 2000 euros i la col·laboració de tothom que hi estigui interessat.

Per contribuir només cal entrar al web de la plataforma Mecenix i escollir l’aportació que es vol fer. Hi ha quatre modalitats: 13, 15, 35 i 100 euros. En funció de la quantitat de diners aportada, cada mecenes rebrà una compensació que inclou, en tots els casos, un o més exemplars del llibre.

El Quaderns d’Estudi 27 estarà dedicat al patrimoni històric de L’Hospitalet, i compta amb les aportacions del Cap de Patrimoni Cultural de l’Ajuntament de L’Hospitalet, Josep María Solias, l’arquitecta Marta Piera i la historiadora Marta Planell, entre d’altres.

Per a Manel Domínguez, director del Centre d’Estudis de L’Hospitalet, es tracta d’un número molt especial ja que “hem de posar en valor el patrimoni històric de L’Hospitalet perquè amb el temps això contribuirà a crear projectes i activitat econòmica”.

La campanya de micromecenatge per finançar l’edició del Quaderns d’Estudi 27 estarà oberta fins al proper dia 20 de desembre.