La iniciativa ‘Camina, fes salut i coneix L’Hospitalet’ ha celebrat l’última ruta de l’any aquest matí amb una excursió que ha acabat al Centre Cultural Bellvitge-Gornal. Al recinte s’ha celebrat l’acte de tancament on desenes de participants han repassat les nou caminades i han compartit la seva experiència.

Exercici, nous amics i visites a llocs emblemàtics de la ciutat han estat el més destacat d’aquestes rutes organitzades pel Servei de Salut de l’Ajuntament i que s’han convertit en una de les activitats preferides dels participants.

El perill de la calor i el sol a l’estiu

La trobada també ha comptat amb la participació d’especialistes sanitaris que han recomanat principalment a la gent gran cuidar-se de la calor aquest estiu. La hidratació, evitar sortir a les hores de temperatures màximes i mantenir la casa ventilada han estat algunes de les recomanacions que han pogut escoltar.

D’altra banda, també s’ha fet una crida a utilitzar protecció solar per evitar el càncer de pell, sobretot a la cara. L’organització ha repartit gorres quan ha acabat l’acte per contribuir a les mesures contra l’excés de raigs de sol.

Els voluntaris han estat els altres protagonistes de la reunió, els quals han estat aplaudits per la seva tasca solidària i la seva implicació fonamental en el projecte que ha tancat una nova edició.