La Farga Centre d’Activitats acull per primera vegada el Brick Fest Live, el festival de Lego més gran d’Europa, amb més d’un milió de peces d’aquesta popular marca de joguines.

A partir d’aquest divendres i fins diumenge, tot un món de Lego arriba a la ciutat amb moltes activitats programades, destacant una gran piscina de peces amb més de 20.000 unitats, a més d’un mural de terra amb què es pretén batre un rècord Guinness.

Els assistents també podran visitar una exposició de ninots de Lego a mida real amb personatges d’algunes de les sèries i pel·lícules més famoses, així com les recreacions dels edificis més singulars del món.

Entre les propostes que ofereix l’empresa organitzadora, Get Rock, també es podran disputar curses de cotxes fabricats pels mateixos assistents o una zona ‘glow’ on es podran veure algunes maquetes fluorescents.

Se celebraran concursos i qui ho desitgi tindrà l’oportunitat de conèixer els presentadors del programa ‘Lego Masters’ d’Atresmedia: Roberto Leal, Eva Hache i Pablo González.

Finalment, s’instal·larà un mural per crear un graffiti amb peces i “compartir-lo amb el món”.