Fa uns dies, el Centre Catòlic sorprenia amb l’anunci de la incorporació de Boubacar Gassama. Jugador amb experiència a la lliga EBA i la LEB Plata, amb Martinenc i CB L’Hospitatalet, després d’un temps fora de Catalunya ara torna a la ciutat pels darrers partits de la temporada del conjunt de Raúl Rubio. Fixatge de luxe per a l’equip verd que ha d’ajudar amb la seva experiència i qualitat.

“He tornat de fora abans de temps i per les ganes que tinc de jugar a bàsquet he decidit tornar amb els meus amics per gaudir”, explica ‘Buba’. “El bàsquet és bàsquet i tot i que sí que és cert que a EBA o LEB Plata pot haver-hi més qualitat i físic, els partits es disputen igual”, afegeix.

En el vestidor, com és normal, l’arribada de Boubacar Gassama ha estat molt ben rebuda, “sobretot perquè és molt bon nano”, explica el tècnic, Raúl Rubio. “I treballa molt als entrenaments i partits i ens dona aquest plus d’intensitat i de defensa”, continua.

Ara mateix, el Centre Catòlic és líder en solitari a falta de quatre partits per acabar la 1a Catalana masculina de bàsquet. En una temporada en la qual, a priori, només pujarà el primer classificat, l’equip verd vol guanyar els duels restants i així no donar opcions als perseguidors, Bàsquet Ribes i CB Sitges.