Beatriz Parejo és una de les millors esportistes de la història de L’Hospitalet. Amb sis lligues nacionals, nou copes i desenes d’internacionalitats, la de Bellvitge va anunciar el passat mes de març que volia fer un pas al costat. Parejo compaginava els darrers anys la seva carrera esportiva amb ser mare i fer un doctorat a la Universitat de Saragossa. I havia arribat un moment en el qual volia fer una pausa.

“Són molts anys jugant també i ara estic en un moment en el qual necessitava desconnectar per, en un futur, potser tornar a reconnectar”, explica Parejo. “Moltes vegades havia d’emportar-me el meu fill a l’entrenament, s’escapava, havia de sortir corrent darrere ell”, diu entre riures. “Era tot una mica complicat però també crec que havia estat capaç d’adaptar-me a aquesta nova situació”.

Però ara, després de 26 anys, creu que és moment de descansar una mica, tot i que reconeix que no té gens clar que sigui una retirada definitiva. “M’he vist una mica forçada, a nivell emocional, a retirar-me aquest any però crec que encara haig d’aportar molt a aquest esport com a jugadora”, explica Parejo. “Em fa vertigen, no em sento preparada encara”.

Sigui quin sigui el futur de Beatriz Parejo, l’hospitalenca deixa un palmarès espectacular. Des dels seus inicis al club de la ciutat, l’Hèrcules L’Hospitalet, fins a aquest 2024, la de Bellvitge ha estat una de les figures clau de les darreres dècades al món del softbol.