La jugadora de softbol de L’Hospitalet, Beatriz Parejo, ha anunciat a través de les seves xarxes socials que es retira com a jugadora de softbol. Malgrat que deixa la porta oberta a un possible retorn, Parejo ha assegurat que necessitava “respirar” i que aquests anys han estat molt “complicats en l’àmbit logístic i emocional”.

En el seu comunicat, Parejo assegura que posa “límits per estar bé”, després d’explicar com entrena en una ciutat diferent d’on juga, viatja cada cap de setmana i té un bebè amb el qual ha d’anar a entrenar quatre dies a la setmana perquè no té amb qui deixar-lo. L’hospitalenca afegeix que, a més, treballa i està realitzant una tesi doctoral.

“Em sento molt orgullosa de tot el que he aconseguit durant la meva carrera esportiva però, sobretot, des que soc mare”, explica. Parejo també agraeix a la seva família i a tots els equips, companyes i entrenadors que ha tingut al llarg de la seva extensa carrera esportiva.

Beatriz Parejo, natural del barri de Bellvitge, va iniciar la seva vida com a jugadora de softbol a l’Hèrcules L’Hospitalet. Després de més de 20 anys a l’elit de l’esport, en diferents clubs, nacionals i estrangers, i amb la selecció espanyola, ara diu adeu. A més de la seva carrera al món del softbol, Parejo té un doctorat en Bioquímica i Biologia Molecular per la Universitat de Saragossa i actualment és investigadora postdoctoral a l’Institut d’Investigació Sanitària d’Aragó.