La 18 edició del Meeting Internacional de Paratletisme Ciutat L’H ha deixat molt bones sensacions. Les bones marques registrades, incloent un rècord del món, continuen donant un gran prestigi a aquest esdeveniment que organitza L’H Atletisme. 

El Meeting Internacional de Paratletisme Ciutat L’H és la última competició que serveix per assolir marques mínimes per anar al Mundial d’ aquest juliol a París. Un fet que sens dubte convida a gran atletes a voler ser al Meeting per apurar les seves opcions, o bé continuar preparant la gran cita anual de l’atletisme. Un exemple és l’estrella mundial Markus Rehm. L’alemany va tornar a batre un rècord mundial de salt de llargada a L’Hospitalet.

A banda dels registres oficials que es fan al Meeting Internacional, hi ha altres factors que atreuen als atletes de primer nivell. No només a venir, també a parlar molt bé de l’esdeveniment.

Atletisme adaptat

L’H Atletisme fa temps que aposta fort per la secció Adaptada. I no ho fa amb pocs recursos, al contrari, la seva junta directiva considera que facilitar la pràctica és un deure que té amb la societat. De fet, als entrenaments comparteixen pista tots els atletes, amb discapacitat o sense. Això crea un sentiment de família únic en el món de l’esport.

L’H Atletisme participarà aquest cap de setmana al Campionat d’Espanya Adaptat que tindrà lloc a Basauri, el País Basc.