Ara fa tres anys la Fundació Áurea, recentment instal·lada a L’Hospitalet, va iniciar el projecte Aliments Solidaris gràcies a la col·laboració de diverses empreses que aposten per donar una sortida social als aliments frescos que no es vendrien als supermercats.

La Fundació Áurea s’encarrega de la recollida d’aquests aliments, l’emmagatzematge i la posterior entrega a més de 130 entitats socials adherides, que atenen a persones en situació de vulnerabilitat.

Durant la festa d’aniversari, que es va celebrar ahir, la directora de projectes va voler agrair el compromís de totes les persones que fan possible aquest projecte: “Nosaltres assistim a les persones quan ho necessiten, però l’objectiu final és que puguin emprendre el vol. El projecte Aliments Solidaris és tan sols un vehicle per a la inserció social i laboral“.

A l’acte de celebració va servir com a trobada de tots els participants: voluntaris, entitats, empreses donants i administracions.

Durant els tres primers anys de vida d’Aliments Solidaris, la Fundació Áurea ha recuperat més de 500.000 quilos d’aliments fent-los arribar a 130 entitats socials.