El Drone Arena, al pavelló 6 de l’ISE, ha servit aquests dies de camp d’entrenament. Es tracta d’una superfície interior de 700m2 habilitada per fer volar drons de forma segura.

Aquí, tant empreses com clients que buscaven proveïdors d’aquests aparells han pogut testejar els diferents fabricants en un circuit d’obstacles.

L’empresa catalana Flock Drone Art, ha fet una demostració del primer espectacle de drons en interior en aquesta pista.

El seu director creatiu, Ernest Biosca, ha explicat que “aquesta nova modalitat que estem explorant ens permet oferir shows en espais més petits. Ho fem amb drons especials que són més petits i amb unes proteccions a les hèlixs”.

Flock Drone Art prepara el primer espectacle de drons en interior.

Fa quatre anys que Flock Drone Art treballa en el disseny d’espectacles amb drons, on es fusiona l’art amb la tecnologia per “explicar una història”. De fet, hi van participar en les darreres Festes de la Mercè amb un eixam de 300 drons sobrevolant la Barceloneta.

Al voltant de la Drone Area s’hi poden trobar altres empreses que ofereixen solucions per als creadors d’espectacles amb drons. WG Drones, per exemple, fabrica els drons amb les llums més potents del mercat.

L’empresa mexicana WG Drones fabrica el dron amb la llum més potent del mercat.

Durant l’ISE han presentat uns altres aparells que incorporen pirotècnia i que es podran veure per primera vegada en un espectacle a Qtar aquest mes de febrer.

El CEO de WG Drones, Xavier Páez, ha explicat que “l’efecte que produeixen és espectacular. La pirotècnica permetrà, a més, fer shows durant el dia. També treballem amb altres drons que puguin aterrar sobre l’aigua.”

WG Drones presenta el primer dron amb pirotècnia

Fins demà divendres es podran veure les novetats de les més de 1300 empreses que s’exhibeixen al congres de l’audiovisual més gran del món.