La websèrie Space Men ja té tercera temporada. S’anomena Supernova, i com en les darreres entregues, s’ha rodat a L’Hospitalet. El projecte Space Men va néixer l’any 2013 i combina ciència-ficció i la promoció de bandes locals.

Aliens i Rock and Roll conviuen en la websèrie Space Men. El projecte va néixer l’any 2013 amb la intenció de “per una banda, donar a conèixer grups locals a través de la banda sonora, i per l’altra, ser un punt de trobada per a persones amb inquietuds artístiques relacionades amb el món audiovisual” ha explicat el director de la websèrie Space men.

La tercera temporada, Supernova, ja està disponible i arriba amb moltes novetats, la més destacada, la nova plataforma. “Hem fet un salt de qualitat en tots els sentits. Tenim un equip que ja ha madurat i hem canviat de suport. Estrenem web que s’assimila a les plataformes de Netflix i HBO perquè la gent pugui accedir amb més facilitat al contingut. Pel que fa a l’argument, els actors han avançat que en aquesta temporada “res és el que sembla, i a més, hi haurà retrobaments”.

La banda sonora és cabdal en aquesta websèrie. Per això en l’acte de presentació que es va fer l’11 de juliol al parc de Bellvitge va comptar amb el grup hospitalenc La Banda de Logan que van participar en la segona temporada. En aquesta entrega, però, han apostat per una banda sonora pràcticament instrumental. “Principalment és electrònica, hi ha una part acústica perquè hi ha moments més humans i d’altres més de forans, hem jugat amb aquesta doble musicalitat”, ha afirmat Gonçal Perales, compositor de la banda sonora.

El projecte ja ha rebut diversos guardons com el premi a la millor websèrie al Festival de Bilbao, el premi al millor actor en el Festival Seriesland o el premi al millor director en el Festival de Sant Andreu de la Barca. A Space Men, però, encara li queda molt camí per recórrer. I és que el seu director ja està pensant a completar l’evolució estel·lar amb una quarta temporada que es dirà Black Hole.

Les tres temporades es poden veure en el web proyectospacemen.com o a través de YouTube.