Del 9 a l’11 de juliol tindrà lloc a la biblioteca de Can Sumarro la segona edició del “Festival de Narració Oral de L’Hospitalet, HAC: històries amb cor”. Una trobada per fomentar la creació d’històries orals a partir de tallers i narracions amb especialistes en contes per a nadons, infants, joves, adults i avis.

Dimarts 9 i dimecres 10 de juliol, de 18 a 20.30 hores, es durà a terme el taller intensiu de narració oral, adreçat a adults perquè coneguin les tècniques bàsiques de narració oral. El taller el durà a càrrec Rubén Martínez Santana. Cal inscripció prèvia.

Dijous 11 de juliol, de 10 a 12 hores, hi haurà sessions de contes per als casals d’estiu amb Contes d’aire. Històries de paper a càrrec de Pablo Albo. I el Vaixell Vermell a càrrec de Raquel de Manuel Mur. Cal inscripció prèvia.

I a la tarda, a partir de les 18 hores, serà el torn dels contes per a nadons de 0 a 3 anys amb Del pati a la lluna (i tornar) a càrrec de Esther Pozo i, a les 19 hores, Contes que bufa el vent per a tota la família A càrrec de Violeta Antò.

Més tard, a les 20.30 hores, Pablo Albo posa el punt i final a aquesta trobada amb Contes poc edificants, adreçat a joves i adults.

Consulta el programa íntegre d’activitats