Tres cents atletes de 18 països competiran al llarg de tot el matí de dissabte al Meeting Internacional Paralímpic de L’Hospitalet, que com cada edició tindrà lloc a les instal•lacions de L’H Nord. Enguany participaran figures de primer nivell mundial, com l’alemany Markus Rehm, la neerlandesa Fleur Jong, el saltador francès Jean Baptiste Alaize i el local Yassine Ouhdadi. 

El prestigi i el renom del Meeting Internacional Paralímpic de L’Hospitalet cada any augmenta. Prova d’això és que estrelles com el plusmarquista Markus Rehm no faltarà a la seva cita com fa cada edició. També hi seran presents la velocista gallega Adi Iglesias, que es va penjar l’or en els Jocs Paralímpics de Tòquio; el francès Timothée Adolphe, campió del món en 400m; i unes bones representacions dels equips nacionals del Canadà i Moldàvia. El fet que les marques assolides siguin oficials és un punt que atreu als atletes.

Loic Malroux, director del Meeting Internacional Paralímpic de L’Hospitalet explica que “els atletes no venen de turisme, venen a buscar marques mínimes de cara als propers campionats com ara el Mundial de París d’aquest estiu.”

Quan finalitzi el Meeting, i abans del lliurament de medalles, es disputarà el Memorial Pere Suñé amb dues sèries de 400 tanques, l’especialitat per excel•lència de L’H Atletisme.