El restaurant Terrum, situat a l’Hotel Hyatt Regency de Bellvitge, ofereix sopars immersius i multisensorials a través de projeccions de màpping, músiques i olors. Aquesta experiència gastronòmica, anomenada Le Petit Chef, està disponible de dimarts a dissabte fins el 29 de juny.

El protagonista d’aquesta proposta és Le Petit Chef, un personatge que no arriba als 6 centímetres i que, diuen, és el xef més petit del món. A través de projeccions en 3D, aquest cuiner diminut apareix sobre les taules abans que arribi cadascun dels plats del menú per preparar-los davant dels comensals amb tots els ingredients necessaris.

El personatge de ‘Le Petit Chef’ preparant una de les seves receptes sobre un plat.

Juanjo Martínez, xef executiu de l’Hotel Hyatt Regency, explica “quan arribes al sopar et trobes una taula normal de restaurant parada, però la màgia comença quan el projector emet en imatges diferents animacions de Le Petit Chef. Com per exemple, es pot veure com agafa productes de l’hort o del mar i els va posant al plat per cuinar-los d’una forma molt divertida”.

Existeixen quatre opcions de menú, que van dels 49€ als 149€ per persona: Gran Chef, Petit Chef, infantil o vegetarià, cadascun amb cinc plats de cuina creativa.

L’experiència de Le Petit Chef s’ofereix en restaurants d’una trentena de països. A Espanya només es pot gaudir a Tenerife i a L’Hospitalet.