El dissabte 16 de març arriba a L’Hospitalet el festival de punk-rock Bonus Track. Es tracta de la segona edició del festival que substitueix l’emblemàtic PintorRock. Aquest cop tindrà lloc al recinte de la Farga i serà de les 13 hores a la 1 de la matinada; 12 hores de festa ininterrompudes a 2 escenaris.

En aquesta edició hi haurà una capacitat de 10.000 persones, un cartell més potent i més artistes que en l’edició anterior. Concretament, s’han reunit 10 grups molt reconeguts entre el públic dins del millor del punk-rock. Non Servium farà l’única presentació del seu disc a Catalunya en aquest festival. Està al cap de la cartellera juntament amb Soziedad Alkoholika i Segismundo Toxicomano. A més hi haurà l’actuació de Narco, Boikot, La Élite, Envidia Kotxina, Josetxu Piperrak, The Anti-Patiks i Periferia

David Martínez, organitzador del festival de punk-rock Bonus Track, afirma que el festival serà tot un èxit i que les entrades estan pràcticament exhaurides. Martínez explica que a Barcelona “són molt acceptats, a la gent li agrada molt, per tant, la idea era fer un cartell molt potent i aquí està”.

També ha anunciat el possible retorn del PintorRock per l’any vinent amb la intenció d’intercalar els dos festivals de punk-rock anualment.

El programa Taquilla Inversa ha conversat amb l’organitzador del Bonus Track, David Martínez.