La Farga Centre d’Activitats ha acollit per primer cop el Brick Fest Live, el festival de peces de LEGO més gran d’Europa, amb més d’un milió. Durant els tres dies que ha estat instal·lat, els seus visitants han pogut gaudir d’una gran varietat d’activitats.

La primera ha estat una mostra de ninots a mida real de populars personatges de dibuixos animats o de pel·lícules, com Pokémon o Stars Wars; així com animals i dinosaures, amb impressionants escultures amb les quals tothom ha volgut fer-se més d’una foto. A més a més, també han comptat amb una zona on es podia construir amb peces de LEGO que brillaven en la foscor, una de les activitats que més ha agradat al públic segons l’organització.

Una altra activitat que ha agradat molt ha estat el Lego Derby, on es podia construir el teu propi vehicle per després participar en una cursa. També destaca un mural construit a terra amb peces de LEGO, dividit en caselles i amb el qual es pretén superar un rècord mundial. Cada persona té la tasca d’omplir la seva casella numerada.

“Brick Fest Festival s’ha tornat molt popular als Estats Units i estem molt emocionats de poder portar-lo a Europa i al Regne Unit, llocs on poder compartir el nostre amor pel LEGO”, ha declarat Carlajane Donovan, productora executiva del festival. Des de l’organització també destaquen l’èxit, amb més de 5.000 assistents en els tres dies.