Fins el 20 d’agost, el tram dels Ferrocarrils de la Generalitat entre L’Hospitalet – Avinguda Carrilet, Sant Josep i el Gornal, en ambdós sentits, estarà fora de servei per obres de millora de l’infraestructura. En aquest inici de setmana, els usuaris han valorat de manera desigual el tall de la línia, tot i que la manca d’informació n’és la principal queixa. Aquests dies, el tram afectat queda cobert amb un bus especial.  

A l’estació del Gornal, els trens que venen de plaça Espanya s’aturen aquí, i els informadors indiquen als passatgers que han de baixar del tren i agafar un autobús substitutori.

L’escena que es repeteix a l’altre extrem del tram tallat: a l’estació d’Avinguda Carrilet, els trens que van cap a Barcelona ja no circulen més enllà. Per continuar el seu recorregut, els usuaris han de fer sevir primer un servei especial d’autobús i, després, agafar un altre tren al Gornal.

El bus alternatiu, que connecta les estacions d’Avinguda Carrilet, Sant Josep i el Gornal provoca les queixes d’alguns usuaris, principalment la manca d’informació, la durada més llarga del trajecte en bus i la incomoditat d’haver de canviar de mitjà de transport diverses vegades.

Per bona part dels passatgers, la presència de cartelleria i d’informadors és adequada, i es mostren comprensius amb les afectacions.

El tram dels Ferrocarrils entre Avinguda Carrilet i el Gornal estarà tallat per obres fins el 20 d’agost. Els treballs en marxa consisteixen en la renovació de la via i el túnel.