Aquesta mitjanit comença una nova campanya electoral que culminarà el proper diumenge 12 de maig. Uns comicis on més de 175.000 hospitalencs podran exercir el seu dret a vot, 1.700 més que a l’última consulta que va ser a les eleccions generals del 23 de juliol de l’any passat. En aquesta cita electoral s’hauran d’escollir els 135 diputats i diputades al Parlament d’entre els més de 2.000 candidats que s’hi presenten, dels quals una vintena són de L’Hospitalet.

Una cita electoral , la del 12 de maig, plena d’incògnites pel que a les majories i a possibles aliances entre partits, a les qual es suma l’anunci del president del Govern Espanyol, Pedro Sánchez, de suspendre la seva agenda política fins el dilluns 29 quan anunciï si deixa o no la Moncloa. Sánchez va fer pública ahir una carta a les xarxes socials on denúncia “la campanya d’assetjament a la seva dona”.

Pel que fa a la ciutat , durant la jornada es podrà votar en una de les 283 meses que estaran repartides en 53 col·legis electorals. D’altra banda, l’Ajuntament de L’Hospitalet posa a disposició de les persones amb mobilitat reduïda un servei de transport gratuït des del domicili fins al col·legi electoral. Per sol·licitar-lo cal trucar al telèfon que veuen en pantalla, el 93 402 96 83, de dilluns a divendres de 9 a DUES i de 4 a 7 de la tarda. També es podrà sol·licitar el mateix dia de les eleccions de 9 del matí a les 5 de la tarda.

La campanya electoral finalitzarà el divendres 10 de maig.