L’Antònia Torrens va cada dilluns, i també els dies que es pot escapar, al Punt Òmnia JIS/Arrels de la Torrassa. Allà es troba amb un grup de companys, jubilats com ella, que mantenen des de l’any 2008 un blog sobre la memòria del barri.

Aquesta veïna de la Torrassa fa 4 anys que va decidir aprendre a fer anar un ordinador i, després, a entrar a internet. Al principi li semblava un altre món però ara se n’adona de les possibilitats que li dóna la xarxa per donar a conèixer els temes que li agraden i per trobar informació.

El primer que va fer quan va aprendre a entrar a internet va ser fer una cerca sobre el barri de la Torrassa. “No sortia res”, afirma. Ella ha viscut sempre al mateix barri, com els seus companys. Per això van decidir fer un bloc sobre la memòria de la Torrassa, explicant com era el barri de la seva infantesa i buscant fotografies antigues, tant a casa com entre els veïns de la Torrassa.

El resultat és El blog de la memòria de la Torrassa. Però també les seves experiències en un món nou per a les persones d’edat que ens demostren que mai és tard per aprendre.

Per conèixer la història de l’Antònia Torrens, us oferim l’entrevista publicada al Diari de L’Hospitalet i el vídeo amb la conversa íntegra amb aquesta àvia blogaire.