El Coordinador d’Els Verds de L’Hospitalet, Antoni Garcia, ha estat escollit portaveu dels Verds de Catalunya en el marc de la VII Assemblea General celebrada a les Franqueses els dies 14 i 15 de juliol. En aquesta assemblea han participat més de 200 militants de l’organització que han decidit reformar els estatuts d’Els Verds (Confederació Ecologista de Catalunya). Els militants han decidit dividir l’estructura de l’organització entre els Portaveus, el Consell Polític, la Comissió d’Organització i la Comissió de Garanties com una millor manera de reflectir l’expansió de l’organització de cara a una nova etapa de l’ecologisme polític.

Entre els objectius marcats en aquest congrés figura l’enfortiment de l’espai de l’esquerra plural i aprofundir en la col·laboració amb els moviments socials, ecologistes, forces sindicals i organitzacions polítiques progressistes per promoure una majoria social i política davant l’hegemonia de la dreta.

Els Verds també es proposen expandir i reforçar el projecte de l’organització per fer arribar a la societat les seves propostes de regeneració ecològica i social per aprofundir en les polítiques de defensa dels serveis públics, de reequilibri territorial i de foment d’un model energètic basat en les energies alternatives i renovables.

En aquest projecte conjunt participarà activament Antoni Garcia com a portaveu nomenat en aquest congrés.