L’exportaveu d’Els Verds-Esquerra Ecologista, L’hospitalenc Antoni Garcia Acero, ha justificat el seu ingrés a ERC perquè vol continuar fent política activa i perquè el seu nou partit representa més bé que cap altre els valors de la justícia social, el respecte ecològic i la realitat nacional de Catalunya.

García Acero ha entrat a formar part d’ERC després que Els Verds-Esquerra Ecologista es desvinculés d’Iniciativa per Catalunya i deixés de ser un partit polític per constituir-se al juny en associació cívica.

Antoni García Acero, que continuarà sent membre d’Els Verds, s’ha integrat en la sectorial de Medi Ambient i Energia de la secció local d’ERC. Segons el seu parer, ERC és la formació política catalana que, a hores d’ara, exemplifica més bé els valors mediambientals, socials i nacionals.

Antoni García Acero ha dit que, després del trencament de relacions entre Iniciativa i Els Verds-Esquerra Ecologista, volia seguir fent política activa i, en aquest sentit, ha explicat que el seu objectiu serà contribuir a què ERC torni a tenir regidors a l’Ajuntament de L’Hospitalet.

La direcció local d’ERC creu que la incorporació de l’exportaveu d’Els Verds-Esquerra Ecologista, Antoni García Acero, és una mostra del potencial de creixement de l’esquerra independentista a la ciutat.

Ràdio L’Hospitalet. 18/09/07