El ja expresident de la Unificación Bellvitge, Ángel Moya, creu que la seva renúncia al càrrec va arribar en el moment més adient després de 30 anys lligat a l’entitat. En declaracions al programa L’H en Joc, va afirmar que la seva decisió era necessària per fer realitat el canvi generacional a la junta directiva. 

Coincidint amb el final de temporada, Ángel Moya va decidir deixar el càrrec de president de la Unificación Bellvitge. Enrere quedaven els 30 anys com a directiu i 22 com a màxim mandatari. Un període de temps on s’ha dedicat en cos i ànima a fer créixer el club.

A l’hora de fer autocrítica, Ángel Moya considera que el futbol base es mereix competir a categories més altes, i pel que fa a la secció femenina aquesta no ha acabat de funcionar.

Sobre el primer equip masculí considera que el seu topall no és ni molt menys la 1a Catalana. Creu que amb els jugadors de l’equip juvenil que acaben la seva etapa formativa es podria arribar més lluny.

Al voltant del nou president, l’exjugador Lucas Córdoba, i la seva nova junta directiva, Ángel Moya creu que estan sobradament preparats per dirigir la Uni i portar-la pel bon camí.