Guió de pel·lícula el viscut aquest matí a l’Estadi Municipal. I amb final feliç, amb un Hospi que ha superat 2-1 a l’AE Prat a la pròrroga i que es classifica per a la següent eliminatòria de la fase d’ascens.

Una classificació patida, amb un Prat que ha estat més que un digne rival. De fet, la tornada ha tingut major domini dels pratencs que han igualat l’eliminatòria al minut 26 amb gol d’Álvaro Cordero.

La resta dels 90 minuts, tret d’algun moment puntual, s’ha jugat principalment a camp defensiu de l’Hospi. El conjunt visitant tenia més la pilota però, de la mateixa forma que a l’anada, tampoc han exigit molt a Adrià Aliaga, tret d’alguna ocasió aillada.

Ja a la pròrroga, l’Hospi ha fet un pas endavant i el duel s’ha igualat. L’expulsió de Valentín Merchán per mans ha acabat de decantar el duel. Amb un home més, el conjunt riberenc s’ha sentit molt més còmode i al 110 arribava el gol d’Ander Montori. Gran jugada de Sanku per la dreta i Montori que aconseguia l’1-1.

Ja a les acaballes ha arribat el segon gol de l’Hospi. Ha estat novament Ander, que només havia sumat un durant tota la temporada i que avui ha estat l’heroi. Amb el 2-1 l’eliminatòria ha quedat tancada. El CE L’Hospitalet, amb patiment, serà l’equip que jugui la segona ronda.