Nadal és sinònim de retrobament familiar. Moltes persones, però, estan i viuen soles i en una diada tant assenyalada la soledat és més notòria. Per aquest motiu Amics de la Gent Gran lluita per pal·liar els seus efectes. A Catalunya hi ha més de 340.000 persones majors de 65 anys que viuen soles, un problema que pot portar conseqüències psíquiques i físiques greus.

La campanya “Aquest Nadal, et pot tocar a tu”, vol conscienciar a la societat d’una realitat molt més comú del que es pensa i per aquest motiu volen aconseguir donatius per dotar a Amics de la Gent Gran de recursos per lluitar contra aquesta situació. A més, posa de manifest el desig compartit de milers de persones grans que pateixen soledat: passar el dia de Nadal en bona companyia.

25 dinars i activitats per celebrar el Nadal plegats

S’organitzaran 25 dinars de Nadal on prop de 2.000 persones grans i voluntàries podran sentir el caliu de les festes amb la companyia d’altres persones grans de l’entitat, dels voluntaris, de personalitats de cada territori i de l’equip de la Fundació.

També s’entregaran lots de Nadal a les persones grans que formen part d’Amics de la Gent Gran i els que no puguin assistir el rebran a les seves llars de mans de persones voluntàries. S’organitzaran diferents activitats locals com visites a fires, passeigs per contemplar el llum de Nadal de les ciutats o gaudir de berenars.