L’Associació Empresarial de L’Hospitalet i Baix Llobregat (AEBALL) i el Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZF) han creat una aliança estratègica destinada a potenciar el teixit empresarial de la Zona Franca i la Zona Franca Duanera. Aquesta col·laboració té com a objectiu principal fomentar la competitivitat de les empreses i el creixement econòmic en aquestes àrees clau per a l’economia de la regió.

Amb aquest acord s’impulsarà la tecnologia, promovent la digitalització i la implementació de noves tecnologies en els processos empresarials de les empreses, oferint noves oportunitats i afavorint la competitivitat i la sostenibilitat del teixit empresarial.

A més, l’AEBALL també col·laborarà en la participació dels esdeveniments rellevants del CZF com el BNEW (Barcelona New Economy Week) i el SIL (Saló Internacional de la Logística), oferint una plataforma per a la promoció i networking de les seves empreses associades.

Aquesta aliança s’emmarca dins d’un context de creixement econòmic sostingut a la regió, on la col·laboració entre el sector públic i privat esdevé essencial per afrontar els reptes del futur.