Gran part de l’estadi ja havia enviat un missatge a casa avisant que arribarien tard a dinar. Però Albert López tenia plans diferents. Des de la frontal de l’àrea, amb cama esquerra i directe a l’escaire, el gran gol de l’extrem de l’Hospi significava l’1-0 i la classificació de l’Hospi per a l’última ronda dels play-offs d’ascens.

Una eliminatòria que, igual que contra el Prat, ha estat més que suada. Primera part igualada, amb l’Hospi potser una mica millor que el CF Badalona, però segon acte amb domini visitant. L’equip de Gerard Albadalejo jugava a camp ofensiu i, en alguna ocasió fregava el primer gol del duel. Però sempre apareixia Aliaga o algun dels omnipresents defenses del CE L’Hospitalet.

I quan tothom donava per fet que el duel es decidiria a la pròrroga apareixia Albert López. Sens dubte, un dels millors jugadors de la temporada de l’Hospi i que avui ha confirmat la seva consagració. Els companys l’elevaven sobre el terreny de joc i el feien sentir com l’heroi de l’eliminatòria. No era per menys.

L’Hospi ja està on volia estar, a la tercera eliminatòria d’ascens. Ara toca esperar rival, que serà de fora de Catalunya, en un sorteig pur i que podria obligar els riberencs a jugar el partit d’anada a casa. Aquest dilluns, a les 13h, l’Hospi coneixerà l’últim obstacler per, per fi, ser equip de 2a RFEF.