Està previst que la Plaça de la Bòbila es reformi. Ho farà l’Àrea Metropolitana de Barcelona que ha aprovat el projecte d’urbanització d’un espai que comparteixen L’Hospitalet i Esplugues. La regidoria del districte de Pubilla Cases-Can Serra informarà als veïns del projecte un cop s’hagin acabat les festes nadalenques.

Als mesos vinents, el mercat provisional de Can Vidalet de la Plaça de la Bòbila desapareixerà. Amb la construcció del nou mercat, aquesta carpa s’enderrocarà i permetrà augmentar la superfície de la Plaça de la Bòbila, un espai pendent de reforma.

L’Àrea Metropolitana de Barcelona ha aprovat el projecte d’urbanització d’aquesta plaça que comparteixen L’Hospitalet i Esplugues i que té un pressupost de més de tres milions d’euros. Una gran part de l’espai alliberat amb el desmuntatge del mercat provisional servirà per ampliar el parc infantil fins els mil metres quadrats.

“Es fa un espai amb zones integradores, amb totes les mesures de seguretat pels nens i nenes” especifica la regidora del Districte V, Pubilla Cases-Can Serra, Lola Ramos. “Serà una zona més ample que la que tenim ara i per les famílies serà fantàstic”.

Els detalls de la reforma del més de cinc mil metres quadrats de la Plaça de la Bòbila es donaran a conèixer al veïnat en les properes setmanes. La regidoria del districte anirà organitzant trobades amb els veïns per mostrar el projecte d’urbanització que s’ha aprovat. En el cas de L’Hospitalet, la reforma també suposarà la millora de la rambla de l’avinguda Severo Ochoa.

“Farem la zona contigua a la Plaça de la Bòbila més accessible” explica la regidora Lola Ramos. “I també volem que s’ampliïn les voreres“. No s’ha fet pública cap data per la finalització de la nova Plaça de la Bòbila, però està previst que les obres tinguin una durada d’uns deu mesos.