La Copa Catalunya de futbol sala arriba a les últimes eliminatòries i dos equips de la ciutat lluiten per entrar a la fase decisiva. AECS, en categoria femenina, i L’Hospitalet Bellsport, en la masculina, han realitzat una competició modèlica i ara busquen fer un pas més.

En el cas de l’AECS, l’equip de Jordi Archilla juga les semifinals. Serà aquest dimecres, a partir de dos quarts de nou del vespre, al poliesportiu municipal de Sanfeliu. El rival, l’AE Les Corts, és favorit. El vigent campió és l’únic equip català de 1a Divisió i, per tant, màxim aspirant a proclamar-se campió.

“Ens ho hem de prendre com una il·lusió. La il·lusió de jugar contra un primera, contra un equip que sabem que és complicat”, explica Jordi Archilla, entrenador de les hospitalenques. Entre les claus del duel, segons el tècnic, aguantar els primers minuts i “no encaixar al principi un gol que pot fer baixar els ànims”.

L’Hospitalet Bellsport, per la seva banda, jugarà els quarts de final. L’equip de Borja Burgos també ho farà contra Les Corts tot i que, en el seu cas, a domicili. El partit, també previst per a aquest dimecres, enfrontarà a dos conjunts de la mateixa categoria, la 2a Divisió B masculina.

“Molt emocionats i il·lusionats per aquest repte”, explica l’entrenador, Borja Burgos. “Passar a la final a 4 seria un final de temporada increïble”, afegeix.

En cas de victòria, els dos conjunts entrarien a la fase final de la Copa Catalunya de futbol sala, prevista per a l’inici de la pròxima temporada, a finals d’agost o principis de setembre. En el cas de la categoria femenina seria final única mentre que els nois disputarien una final a 4 en la qual també participarien els dos equips de la màxima categoria, Industrias Santa Coloma i FC Barcelona.