Després de 15 edicions a Madrid arriba a Fira Granvia L’Hospitalet Advanced Manufacturing Barcelona, l’esdeveniment líder en innovació industrial que inclou els salons MetalBarcelona i Robomàtica.

Els dies 13 i 14 hi haurà un punt de trobada de les empreses, experts i líders dels sectors metal·lúrgic, automatització i robòtica per presentar les darreres novetats, productes i serveis per a la indústria.

Els visitants es poden registrar de forma gratuïta al web de la fira i tindran accés a la zona expositiva amb més de 166 expositors i a l’Innovation Tours on podran conèixer en una hora les millors innovacions de la fira. I accedir als Live Demo Machinery on es podran veure les darreres tecnologies i solucions en les màquines i eines de FAT, Loumusa, VLÑ Group i Microstep.

El registre permet gaudir del Tech Congress 4.0 on s’abordaran els tems més rellevants per a la indústria, des de l’automatització fins la sostenibilitat a través de diferents activitats de la mà de 50 ponents. La fira comptarà amb una aplicació mòbil, gràcies a la qual tots els visitants podran tenir aquest esdeveniment a la palma de la mà.

Una eina útil per tancar reunions abans de l’inici de la fira, accedir al catàleg i programa del congrés i guardar en l’agenda les sessions d’interès. El compromís amb la sostenibilitat també es reflecteix en les acreditacions intel·ligents que tindran tots els visitants de la fira on podran obtenir la informació dels expositors solament apropant-les als lectors que hi haurà als estands.

Hi haurà ponències sobre els ecosistemes d’automoció competitius i una Jornada de Tractament de Superfícies on s’abordarà el present i futur dels tractaments de superfícies per una economia circular.

La ciberseguretat i la tecnologia 3D, protagonistes

El 14 de setembre es tractaran temes com ara la ciberseguretat en una taula rodona organitzada pel Centre Industrial de Ciberseguretat o la intel·ligència artificial aplicada a la indústria.

Per completar aquesta primera edició, també es desvetllaran els nominats de la II edició de los Advanced Manufacturing Awards, premis que destaquen el compromís de la promoció de la innovació, eficiència i sostenibilitat en totes les etapes de la cadena de producció