El Jovent Republicà de l’Hospitalet ha celebrat el seu Congrés Local ordinari per escollir les persones membres que dirigeixen l’organització, les persones representants de la secció local en el Consell Nacional del partit, i marcar els objectius i reptes a la ciutat per l’any 2023 i 2024.

Durant el Congrés, Adrià Aranda, qui ja va ser escollit portaveu local l’any 2022, ha renovat la confiança de la militància, juntament amb Lucia Cazurro com a secretària d’Organització. Aranda ha manifestat que “afronta aquest nou mandat amb uns objectius clars, com ara seguir defensant els drets del jovent a la ciutat”. Alhora, el Portaveu ha reivindicat “la necessitat d’organitzar-se i militar en un partit polític com el Jovent Republicà, que defensa totes aquelles mesures en clau juvenil que amb tanta urgència necessiten a l’Hospitalet”.

D’altra banda, l’ hospitalenca Lucia Cazurro ha assumit les secretàries d’Organització i Activismes, i l’exregidor hospitalenc Xavier Mombiela les secretàries de Finances i Coordinació Institucional. Cazurro ha reivindicat que “a l’Hospitalet queda molta feina a fer i necessitem seguir organitzant victòries en àmbits com el republicanisme, el feminisme, l’ecologisme, el socialisme i l’antifeixisme”. Lucia Cazurro ha defensat que “cal garantir que els i les joves de la ciutat tinguin un altaveu i nosaltres som la seva veu”.