Aquest dimarts s’atorguen els premis Campió, guardons que posen en valor les temporades esportives i èxits de diferents protagonistes del futbol català. Lliurats per Ràdio Marca, enguany es premia a dos jugadors del CE L’Hospitalet, Adrià Aliaga i Ton Alcover.

Aliaga ha estat titular en 28 dels 34 partits de lliga regular de l’Hospi, així com en els cinc que el conjunt riberenc ha disputat de moment en el playoff d’ascens. En aquests 33 enfrontaments, ha encaixat 24 gols i ha estat clau per entendre el bon rendiment de l’Hospi en defensa. Tot això li ha servit per ser designat com el millor porter de la 3a RFEF.

“És un reconeixement que em donen a mi però al final és gràcies al treball de Marc Aquilué i de Carles Segura, que fan que creixi molt a la porteria”, comenta Aliaga.

Per la seva banda, Ton Alcover, ha estat un dels motors del centre del camp de l’Hospi. Àmpliament reconegut com el millor jugador a pilota aturada de la categoria, els Premis Campió l’han designat com a jugador destacat de la temporada 2023/2024.

“És un premi que fa il·lusió però si no pugem diumenge quasi no servirà per a res així que cal culminar-ho amb l’ascens”, explica un exigent Ton Alcover.

La plantilla de l’Hospi ha tingut aquest dimarts el seu habitual dia de descans setmanal. A partir de dimecres, el conjunt riberenc tornarà a la feina per preparar el duel de tornada contra el Moscardó, amb l’ascens a 2a Federació en joc.