L’Associació Coordinadora de Col·lectius de Persones amb discapacitat de L’Hospitalet (ACORDIS), demana una nova seu que sigui més accessible per als seus usuaris. S’han reunit amb la portaveu municipal del Partit Popular, Sonia Esplugas, per explicar-li els diferents problemes d’accessibilitat que pateixen.

Entre d’altres queixes l’Olga Pérez, membre de la junta directiva ha dit que “les rampes d’accés a l’edifici i la que porta als banys tenen molta pendent i és difícil accedir en cadira de rodes. També per fer les teràpies amb gossos i altres activitats ho tenim complicat”.

Un local que no té les condicions escaients

Des d’Acordis demanen poder practicar la natació adaptada a les instal·lacions i que l’Ajuntament ho assumeixi. Olga Pérez lamenta que “no puguem fer algunes de les activitats que necessitem perquè el local no compleix les condicions”

Per la seva banda, la regidora Sonia Esplugas ha assenyalat que “ells es queixen que l’Ajuntament no ofereix places de piscina per a nens amb discapacitat severa i també hi ha pocs poliesportius que ho ofereixen i molta demanda de pares i mares que voldrien portar als seus fills a L’H a un poliesportiu municipal”

Finalment Acordis vol que durant el recorregut de la Cavalcada hi hagi més d’un punt amb reserva de places adaptades per a persones amb discapacitat i no solament el situat a la plaça de l’Ajuntament.