El pròxim dilluns 1 de juliol arrenca la temporada de cursos d’estiu a l’Escola Oficial d’Idiomes de L’Hospitalet. Es tracta d’una ocasió única per aquells que mai s’havien atrevit amb un idioma nou i que té un format molt assequible. Els d’anglès són de tres setmanes i els d’alemany, italià i francès de dues setmanes.

“Aquests cursos estan pensats per a algú que vulgui fer un tast de l’idioma. Són només dues setmanes i té un cost molt assumible de 215 euros”, explica el director de l’EOI de L’Hospitalet, Román Landajo.

També s’han publicat les dates de preinscripció dels cursos ordinaris de cara a la matrícula 2024-2025: del 2 al 9 de setembre. Des de l’entitat destaquen que es tracta d’un procés en línia i molt àgil: “Després de la pandèmia són anys molt bons per entrar a l’escola, s’està recuperant la matrícula”, destaca Landajo.

L’italià, llengua de moda

De cara a l’any que ve, l’italià apunta a ser el gran protagonista: “És un idioma amb un departament petit, però amb molt bona salut i un creixement sostingut. Per primera vegada oferirem dos grups de B1 i dos de primer nivell”, avança el director.

Pintada de portes per donar la benvinguda a l’estiu