Del 3 al 15 de maig, en format telemàtic, i del 7 al 15 de maig, de manera presencial amb cita prèvia, les famílies poden fer la preinscripció per a les escoles bressol municipals, les llars d’infants de la Generalitat i les llars d’infants privades subvencionades per al curs 2024-2025.

L’Hospitalet disposa de 16 escoles bressol, entre públiques i subvencionades amb fons públics, que ofereixen 1.356 places per a infants de 0 a 3 anys i que formen part del procés de preinscripció i matrícula que gestiona l’Ajuntament, amb competències delegades al municipi.

La Xarxa d’Escoles Bressol Municipals la integren un total de 616 infants de 0 a 3 anys, i són: La Casa de les Flors, La Casa dels Contes, La Casa dels Arbres, La Casa del Molí, La Casa de la Muntanya i La Casa del Parc.

A més de les municipals, a L’Hospitalet hi ha 5 escoles bressol subvencionades per l’Ajuntament i gestionades per entitats sense afany de lucre, que atenen 368 infants. Es tracta de les llars d’infants L’Estel Blau i La Gua-Gua i les escoles bressol Nova Fortuny, Garabatos i Patufet.

La ciutat compta també amb 3 escoles bressol de la Generalitat: El Passeig, El Tren i La Florida, amb 295 places, i 2 escoles privades subvencionades pel Departament d’Educació de la Generalitat : Azorín i Ding-Dong, amb 77 places.

A la ciutat hi ha, a més, 19 centres privats que completen l’oferta de 0-3 anys de L’Hospitalet.

Prèviament al període de preinscripció, els centres han fet jornades de portes obertes per donar a conèixer a les famílies les instal·lacions i els seus projectes educatius.

A la pàgina web de les escoles bressol municipals hi ha tota la informació sobre el procés de preinscripció i l’accés a documents per facilitar-ne el tràmit.