Més de 145 persones voluntàries han participat la nit de dimarts en el segon recompte de persones en situació de sensellar, organitzat per les comunitats parroquials de la ciutat, Càritas Barcelona i la Fundació La Vinya. El recompte ha mostrat que hi ha persones dormint el carrer a pràcticament tots els barris de l’Hospitalet, en total són 163, 71 persones més que fa 2 anys.

En concret 20 persones dormen al carrer al barri Centre, 22 a Sanfeliu, 13 a Sant Josep, 5 a La Torrassa, 9 a Collblanc, 19 a Santa Eulàlia, 10 a Gran Via Sud i la Plaça Europa, 6 a La Florida, 10 a Les Planes, 19 a Pubilla Cases, 17 a Bellvitge i 13 al Gornal.

Durant pràcticament tres hores, 145 voluntaris i voluntàries han recorregut tots els carrers del municipi per deixar constància del nombre exacte de ciutadans que dormen al carrer. Per als portaveus de les entitats impulsores les dades són “molt preocupants” i mostren “una tendència que no ens pot deixar de braços creuats. A l’Hospitalet cada vegada hi ha més persones dormint al carrer i calen mitjans per facilitar que aquests veïns i veïnes tinguin una vida digna”.

Les entitats organitzadores valoren positivament l’alta participació del voluntariat i han assegurat que seguiran treballant per millorar la vida de les persones sense llar a l’Hospitalet i que es garanteixin els drets de tots els habitants de la ciutat. Insten també al govern local que prendrà possessió en les properes setmanes a aplicar polítiques socials per pal•liar aquesta greu situació a la ciutat.