L’Hospitalet celebra les Festes de Primavera del 18 al 21 d’abril amb un ampli programa d’activitats en el qual la música en viu serà una de les grans protagonistes de les festes.

Aquest any els protagonistes dels concerts que tenen lloc a La Farga són el del cantant Juan Magán i la banda Ojete Calor. Les entrades per als dos concerts ja estan a la venda a la pàgina oficial de TheProject

Ojete Calor, sinónim de disbauxa

Divendres 19 d’abril

A les 22h tindrà lloc el concert del cantant i dj espanyol nascut a Badalona Juan Magán, pioner de la fusió entre la música urbana i electrónica.

Dissabte 20 d’abril

A les 22h tindrà lloc el concert de la banda de música Ojete Calor,  formada pels còmics Carlos Areces i Anibal Gómez creadors de cançons amb lletres hilarants i absurdes sota una base de música electrònica.

Concerts al parc de la Remunta

Un altre espai clàssic de concerts, en aquest cas amb actuacions de franc, és el parc de la Remunta. Aquest és el programa.

Divendres 19 d’abril

20.45 h Igual nos vamos a morir

22 h Shego

Shego és una banda de rock establerta a Madrid. Al febrer de 2023 llancen el seu primer disc ‘Suerte, chica’ i, actualment, es troba en procés d’enregistrament del seu segon àlbum d’estudi, amb el qual pretenen donar un cop a sobre de la taula per consolidar-se com la banda que encapçala ressorgir el rock a Espanya.

Premi MIN Millor Artista Emergent 2023

23.45 h Sexy Zebras

Sexy Zebras és un grup de rock format per Gabriel Montes, Samuel Torío, José Luna i Jesús Luna creat a Madrid, al barri Hortaleza. Amb 10 anys de trajectòria fent concerts tornen amb un nou album anomenat “Calle Liberación” que conté cançons de rock.

Dissabte 20 d’abril

20.45 h Meli Perea

Meli Perea és una cantant nascuda a Bogotá, Colombia amb un estil autèntic que ha adquirit a través de la pràctica del freestyle pels barrers de Bogotá. Més endavant, va anant explorant el folclor del Caribe colombia on va descobrir ritmes i melodies que van marcar el seu punt d’inflexió en la seva carrera com artista. En el 2023 va treure el seu últim disc anomenat “Prisma”

22 h  Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic

Fundador de Dusminguet i La Troba Kung-Fú, Joan Garriga és una figura clau per entendre l’evolució de la nostra música popular al segle XXI. Quatre anys després del seu debut en solitari, El ball i el plany (2020), el co-descobridor de la Rúmbia –barreja de rumba i cúmbia amb denominació d’origen vallesana- publica un EP amb quatre cançons de rodalies on el tot és més -molt més- que la suma de les seves parts.

23.30 h  La Cabra Mecànica

La Cabra Mecànica va ser un grup de pop rock espanyol format per Miguel Ángel Hernando Lichis i diversos músics que van anar entrant i sortint de la banda, i que es va caracteritzar per la barreja d’estils i el mestissatge. Des de 2023 va començar una gira de concerts per celebrar el 25è aniversari del seu primer álbum.


Diumenge 21 d’abril

19 h Los Manolos.
Els seus orígens es remunten a finals de l’any 1989, quan deu amics barcelonins, aficionats a la rumba catalana, van començar a practicar aquest gènere combinant-lo amb instruments i actitud rockera. El seu look característic, amb vestits amb la solapa de la camisa tipus avió, pantalons amb pota d’elefant, ulleres de sol de mirall i patilles postisses van marcar una època.