La 8a edició de la ruta gastronòmica A la tardor, platillos! ha acabat amb gairebé 8.500 platillos venuts, un 80% més que l’any passat, (4.700 platillos) i ha superat el nivell de vendes d’abans de la pandèmia (6.115 el 2019). De l’1 al 27 de novembre, 25 establiments han ofert els seus platets de tardor, amb productes de proximitat, pel preu de 4 euros.

El jurat format per la periodista experta en gastronomia, Carmen Alcaraz; les caps dels programes de Formació i Ocupació de L’Hospitalet; membres del Centre de Formació d’Hostaleria i Turisme del Gremi d’Hostaleria i Alimentació i del blog “L’Hospitalet Gastronòmic”, decidirà tres dels quatre guardons que s’atorguen: el Platillo més Saborós, el Platillo més Creatiu i el de Millor Qualitat Gastronòmica.

Pel que fa a la darrera categoria, el Platillo de L’Hospitalet, és escollida pels ciutadans. Cada establiment disposava d’una perquè els comensals votessin el seu plat preferit, El 12 de desembre s’anunciaran els restaurants guanyadors en les diferents categories en un acte a Diversus, a les 17,30 hores.

A la tardor, platillos! està impulsada per l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament. S’emmarca en els projectes destinats a la promoció i la dinamització de la gastronomia local i a la consolidació de la ciutat com a destí turístic gastronòmic, com ara les rutes de bon menjar als diferents barris de la ciutat o la Primavera de Tapes.