Aquest mes de maig 27 persones s’han incorporat com a personal tècnic superior a l’Ajuntament, a través del pla d’ocupació “L’H, primera experiència laboral”, finançat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

L’alcaldessa de L’H, Núria Marín, els ha rebut al Saló de Plens per donar-los la benvinguda com a personal del consistori. El contracte és de jornada completa i de 12 mesos de duració. L’Ajuntament està en procés d’incorporar 7 persones més, que entraran a treballar durant el mes de juny.

El nou personal treballa en diverses àrees de l’Ajuntament en els àmbits de dret, psicologia, ciències econòmiques, arquitectura tècnica i edificació,enginyeria, ciències polítiques, comunicació, història, pedagogia, gestió i administració pública i relacions laborals i sociologia.

Marta Rodríguez, tècnica d’Ocupació de l’Ajuntament de L’H, ha assenyalat que “l’objectiu és que aquest programa sigui una oportunitat nova per entrar a l’administració pública. Per a molts d’ells, és el seu primer treball i per d’altres és un canvi en la seva vida laboral, passen de l’empresa privada a la pública”.

Laia Valls, una de les participants en el programa, ha assegurat que “aquest programa és una via d’entrada a l’administració pública, i a més considero que és una molt bona oportunitat per treballar d’allò que hem estudiat”.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament vol fer possible una primera experiència laboral a l’administració pública i promoure l’ocupació de qualitat entre els joves. A més, la convocatòria compta amb uns criteris de paritat per impulsar l’ocupació amb perspectiva de gènere.

La convocatòria té com a objectiu millorar el perfil professional de les persones beneficiades per tal que aconsegueixin una incorporació millor i més estable en el mercat de treball una vegada finalitzada l’actuació.