La Farga Centre d’Activitats ha acollit aquest dimarts la primera Jornada per a l’Ocupació de L’Hospitalet, un esdeveniment creat per posar en contacte persones en cerca de feina amb empreses que busquen nous treballadors.

En concret, més de 20 empreses han participat en una jornada que ha comptat amb la visita de 250 persones que buscaven feina i que han pogut optar a les 56 ofertes laborals presentades. Totes les companyies han tingut un petit espai on han pogut realitzar petites entrevistes d’entre 10 i 15 minuts a candidats que prèviament s’havien inscrit. En total, durant la jornada d’avui s’han dut a terme més de 360 entrevistes laborals.

Però l’esdeveniment, a més de connectar persones amb empreses, també ha comptat amb ponències i tallers per ajudar els candidats a preparar-se per optar a llocs de feina. En concret, set experts han fet classe magistral de 30 minuts sobre diferents aspectes, com la gestió de LinkedIn o la possibilitat de canvis professionals. D’altra banda, els tallers tenien empreses que explicaven i preparaven a candidats per a la formació contínua i la cerca de feina.

La Jornada per a l’Ocupació també tenia un punt d’informació de l’Ajuntament on els participants han pogut conèixer els serveis d’orientació laboral de Gornal Activa, la borsa de treball i els programes de formació municipals.

L’esdeveniment, promogut per l’Ajuntament de L’Hospitalet, s’emmarca en les activitats del Pacte Local per a l’Ocupació i el Desenvolupament Econòmic de la ciutat.