Durant la setmana de Sant Jordi, l’Hospital de Bellvitge (HUB) va presentar el seu tercer conte col·laboratiu  “Un cafè al sol”, el relat de la trobada i l’inici de l’amistat entre cinc persones, algunes usuàries i d’altres professionals de l’HUB, que té com a escenari inicial la foodtruck (coneguda popularment com a gastroneta) del centre. Converses, rialles, llàgrimes, silencis i preocupacions compartides van teixint l’amistat entre els personatges per concloure que les relacions humanes són el bé més preuat per al benestar emocional.  

Tant la versió escrita, que compta amb les il·lustracions de Francisco J. Fernández Vargas, del departament d’Audiovisuals de l’HUB, com la d’àudio estaran accessibles des del web de l’Hospital de Bellvitge

Il·lustració del conte Un cafè al sol

S’han imprès 3.000 exemplars del conte, que es distribuiran entre els pacients ingressats i els treballadors del centre.

Durant aquesta setmana de celebració, els pacients també van rebre a les seves habitacions l’obsequi d’una rosa, per gentilesa de l’empresa concessionària de la cafeteria de l’hospital.

L’acte va tenir una magnífica clausura amb l’actuació d’Isabel Cachón, que va interpretar amb el violí una adaptació del tema Viva la vida, de Coldplay.

El conte “Un cafè al sol” es pot llegir aquí

El conte “Un cafè al sol” es pot escoltar aquí