Molta il·lusió i nervis a l’acte de reconeixement als 21 alumnes de la ciutat que van treure un nota igual o superior a 9 en la selectivitat. L’Ajuntament els ha homenatjat en un acte que s’ha celebrat al Saló de Plens. Els joves han rebut un diploma de reconeixement i dues entrades per accedir a l’espectacle que cadascun d’ells esculli de la programació del Teatre Joventut. L’alcaldessa els ha felicitat pel seu esforç i els seus bons resultats, i també al professorat i les famílies, que els han acompanyant en tot moment.

La majoria d’aquests estudiants no esperaven treure notes tant altes a la selectivitat, tots ells han destacat que la constància a l’hora d’estudiar ha estat el més important per arribar a aquests bons resultats.

La Martina García, estudiant del Centre d’Estudis del Joan XXIII, ha tret un 9,6 a la PAU (Proves d’accés a la Universitat). Amb aquesta nota pot cursar la carrera de Matemàtiques, que és la que ella volia. La Martina ha explicat que “no esperava arribar a una nota tant alta, estic molt contenta. El meu sistema de ser molt constant a l’hora d’estudiar durant el curs ha donat els seus fruits. Arribar als exàmens trimestrals molt preparada ha estat molt important per poder preparar la selectivitat sense problemes”.

El Miquel Gargallo, alumne de l’IES Santa Eulàlia, també ha arribat a un 9,6 a la selectivitat i com la Martina vol fer la carrera de Matemàtiques. Ambdós han estat els que més nota han tret a la PAU a la ciutat. El Miquel ha assenyalat que “estar molt mentalitzat i prestar molta atenció a classe són dos dels punts més importants per aprovar el curs i preparar els exàmens de cara a la selectivitat”.

Abans d’aquest acte, l’alcaldessa ha mantingut una videoconferència amb estudiants de la ciutat que fa uns anys van rebre aquest reconeixement. En aquesta trobada Núria Marín ha volgut seguir la seva evolució i comprovar com estan tirant endavant els seus reptes acadèmics.